Te Koop
Grondstuk in de Algarve
HOMEPAGE - GRONDSTUK INFORMATIE English Version Deutsche Version
Uit privé bezit.

Portugal, ALGARVE

Een droom grondstuk, grootte 5.5 Ha. Het terrein ligt aan een prachtig stuwmeer, op plm. 20 minuten van Lagos en Portimao. Links heeft u uitzicht op het Monchique gebergte met Foia als hoogste punt, rechts kijkt u uit over het stuwmeer, dat een totale lengte heeft van 10 km.

Het grondstuk is glooiend met prachtige heuvels. Het grondstuk heeft 200 m waterfront. Van april tot eind oktober is de watertemperatuur gemiddeld 22-25graden zodat u heerlijk kunt zwemmen.
Click voor een vergroting!
Click voor een vergroting! Op het meer mag worden gezeild. Ook kunt u een boot met een elektra motor gebruiken. Op het grondstuk bevinden zich twee inhammen waar u uw boot kunt aanmeren.

Het gehele gebied staat onder natuur bescherming. Het water van het meer dient als drinkwater voorziening voor o.a. Lagos en Portimao.Het meer is rijkelijk voorzien van vis. Veel karper, zwartbaars, forel, paling, zomerbaars en schildpadden.

50 meter boven het water ligt een prachtig aangelegd plateau met een schitterende tuin die loopt tot aan het water, beplant met o.a. kurkeiken, mimosa in verschillende soorten, pijnbomen, cipressen, ficus soorten, agaven, jonge palmbomen, zijde dennen, yuca´s, ca. 100 jaar oude olijfbomen, hibiscus en ca. 100 andere soorten bloemen. Beneden zijn 2 prachtige vijvers. Halverwege het grondstuk is een meertje aangelegd wat mede dient voor bewatering van de groenvoorziening.
Plm. 3 Ha is in oorspronkelijk staat met plm. 200 kurkeiken en wilde bloemen. Via diverse zandwegen is alles per auto bereikbaar.

Op het plateau met een magnifiek uitzicht, mag een villa worden gebouwd van 300 vierkante meter, excl. terrassen en garage. Deze garage( met ruimte voor 6 auto´s, kan ook worden gebruikt als paardenstallen of worden ingericht als appartement) is in aanbouw.Alle bouwvergunningen zijn voorhanden, u kunt als het ware morgen beginnen. Elektriciteit en telefoon zijn aangesloten.

Rust, natuur, veel ruimte en PRIVACY zijn DE trefwoorden.
Click voor een vergroting!

Serieuze gegadigden kunnen dit grondstuk op afspraak bekijken. Desgewenst wordt u van het vliegveld Faro gehaald. (ca. 60 km.)

Kontakt Info:

Telefoon/Fax:  00351-282-492116
Mobiel:  00351-936308584
Email:  gardenofedenspecial@hotmail.com

We spreken nederlands, duits, engels, portugees en frans

 
.
© and Design: algarve-gids.com